Отборите на Арда и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в мача помежду си от 14-ия

...
Отборите на Арда и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в мача помежду си от 14-ия
Коментари Харесай

Лудогорец не намери начин да победи Арда

Отборите на Арда и Лудогорец завършиха наедно 0:0 в мача между тях от 14-ия кръг на efbet Лига. “Орлите ” направиха следващ несъвършен мач от началото на сезона и не съумяха да стигнат до победа в Кърджали.

За разлика от много от другите срещи през шампионата, играчите на Ивайло Петев сътвориха много малко положения за гол и не съумяха да намерят път към трите точки, макар че имаха осезаемо териториално преимущество в по-голяма част от срещата. Домакините от своя страна играха много устойчиво в защита, а също по този начин имаха късмет и да стигнат до триумфа, откакто удариха греда в края на мача, предава Спортал. 

Все отново положителните вести за Лудогорец са завръщането в игра на капитана Антон Недялков и нападателя Квадво Дуа, които бяха отвън игра дълго време. Българинът стартира като титуляр, а швейцарецът се появи след почивката.

С равенството през днешния ден Лудогорец остава на пета позиция в класирането с 24 точки - на шест от водача Локомотив (Пловдив), само че и два мача по-малко. Арда от своя страна е шести с една по-малко и също два дуела задатък от водача.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР